Groene info...

Met deze infopagina's wil Ieperplant een beknopt infopakket bieden over allerlei kleine en handige weetjes. Deze informatie is zeker niet volledig; de natuur stelt ons immers steeds voor nieuwe verrassingen. Het kan echter een hulp zijn voor beginnende plantenliefhebbers en kinderen. Inderdaad, ook aan kinderen hebben we gedacht. In het bijzonder met het project "op de siertoer voor kids" dat heel wat info en een eigen website ter beschikking stelt.

De pagina is in volle opbouw en we zijn van plan om hier af en toe wat aan te sleutelen en nieuwe weetjes toe te voegen. Af en toe de website eens raadplegen kan dus geen kwaad. En heb je een vraag waarvoor de website geen oplossing biedt, dan zijn er nog altijd Lieve en Boudewijn, de levende Ieperplant encyclopedie.

Veel plezier!

Plantenweetjes

The green 5

Als je ooit zelf een noot of zaadje hebt geplant, weet je hoe fantastisch het is als dat eerste blaadje tevoorschijn komt. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Wat is er nodig om het zaadje te laten ontkiemen?
De Green Five! Vijf onmisbare natuurelementen die de hele plantengroei regelen

The green 5:

Plantenoverzicht

Hier vind je een heleboel leuke tips om zelf planten te verzorgen. Je kan natuurlijk ook voor bijkomende info altijd terecht bij Ieperplant! Lieve en Boudewijn geven je graag een woordje uitleg!
Veel succes!