Assortiment potgrond...

Cocopeat van Ecostyle

Cocopeat is een product op basis van gecomposteerde kokosnootvezels. de kokosnootvezels van Cocopeat kunnen 10 keer hun eigen gewicht aan water opnemen en vasthouden. Hierdoor moet men 50% minder water geven.

Meer info vindt u op de website van Eco-style!
Hieronder een kort overzicht van de soorten Cocopeat:

Voor kuipplanten en hanging baskets

Verrijkt met biologische meststof voor een prachtige groei en bloei. AZ-Feedies voor bloeiende planten geeft u in combinatie met Cocopeat een rijke bloemenpracht.

Voor kamerplanten

Door de rulle structuur kunnen de wortels zich prima ontwikkelen en daarbij geeft de toegevoegde biologische meststof de planten een hele goede (her)start! AZ-Feedies voor bloeiende planten geeft u in combinatie met Cocopeat een rijke bloemenpracht.

Structuurverbeteraar in sier-, en moestuinen en op gazons

In natte tijden zorgt het voor een goede afwatering. Cocopeat is perfect te gebruiken als bodemverbeteraar. Door het gazon af te strooien met Cocopeat Plantaarde en Compost wordt mosvorming voorkomen en wordt daarbij de bodemstructuur verbeterd.

Voor snelle beworteling

De rulle structuur van deze potgrond zorgt ervoor dat uw stekjes goed kunnen wortelen en dat deze niet beschadigen bij het verspenen. De toegevoegde zeewier zorgt voor een snelle en intensieve beworteling waardoor er minder uitval optreed. Door het vochtvasthoudend vermogen van de kokosnootvezels drogen de jonge wortels niet uit.

Inhoud:

  • Cocopeat
    • voor kuipplanten
    • voor kamerplanten
    • structuurverbeteraar
    • voor snelle beworteling